Inlägg 34

Jag vet inte vad ni säger, men om jag fyllde 4 och hade prinsess-kalas så skulle i alla fall jag bli rätt glad...

Inlägg 33

Detta börjar nästan likna förra året, sorry!
 
Men som sagt, internet har varit knepigt. Nu är vi i alla fall utrustade med både internet, tvättmaskin och jag har fått en säng! UNDERBAAART!
 
Typ lika underbart som förmiddagens/morgonens intervaller med Laura och Anwen i kylan och solskenet. Eller som söndagens afternoontea med Matt efter ett träningspass i värsta hagelstormen, kaffe och varm Scone var klart bästa medicinen för det! 
I torsdags så var jag på min första någonsin, gala! Det var en random-Sheffield-gala och Jonty's var ett av fem caféer som var nominerade. Vi vann tyvärr inte, men kvällen var super-lyckad! Och alla var fett sletna i fredags, haha!
 
Min nya skor har kommit, så paret med air-condition får stanna i källaren. Jag har ett bank-konto, och ett kort med pengar på efter dagens arbetspass! 5 dagars jobb förra veckan och fyra dagar denna, så jag håller mig sysselsatt!
 
Till helgen så är jag bjuden på Prinsess-kalas och på fredag är det Prinsess-tårta (inte grön med ros på, nejnejnej, en i priness-form) bakning som gäller.
 
På lördag så är det jobb-kalas-barnvakt som gäller och hur tusan jag ska hinna träna är en gåta, speciellt med tanke på att gymmet har fått för sig att Påsk-öppet är något som man borde ha i tre veckor, say whaaaat?! Men det löser sig nog!
 
Puss&Kram
 
 
 

Inlägg 32

Till mitt försvar så måste jag säga att jag inte har något internet, och att detta inlägget görs ifrån närmsta pub. Men jag vet, jag har inte skrivit på en vecka, så här kommer ett sammandrag!
I helgen så var det Varsity-match (universitets kamp) mellan Oxford och Camebridge i Sheffield. Tyvärr så missade jag lördagens tävling då jag jobbade (min första lördag, och det var knökat från 09:30-17:00) men jag kunde springs sprint-stafetten i söndags, två sträckor desutom. Jag sprang första och sista, men, jo detta är pinsam jag vet, lyckades dessvärre att stämpla fel! Kollade kodsiffran plus såg att kontrollen inte satt där den skulle på min karta, men i all stress så kunde jag inte hitta den rätta kontrollen och bestämde mig för att stämpla fel kontroll i brist på annat (hjärnsläpp ggr 1000?). Jag kan trösta mig med att orienteringen gick bra och att jag hade kul! I måndags så blev det en träningsdag som hette duga, 2.20 långpass, 45 minuters cirkelträning (plus 15 min upp och nerjogg) samt en knapp timmas löpskolning, den satt som en snöboll i skrevet, bokstavligen.
För efter 20 smärtsamma 1x1 intervaller i leran runt Endcliff-park i tisdags så värkte både knän och vader, och gårdagen ägnades åt promenad till gymmet, uppvärmning på cykel, 1x1 intervaller (på cross-trainer denna gång) nervärmning på cross-trainer och en halvtimmas lång stretch. Efter en lååång promenad (jag lär mig aldrig att Sheffield är så stort som det är) och flytt av tvätt och annat (det är allt annat än smidigt att bo i två hus, men det funkar, och det nya huset är stoooort)  så blev det en ny promenad till gymmet, ny uppvärming på cykel men sen ett styrkepass. Jag har fått två pass som jag ska köra varje vecka, och det första passet är ett rätt så snällt sådant. Sen så blev det en ytterliggare 15 minuter av stretching. Men det var det värt! I morse så sprang jag sprint-intervaller på egen hand, och jag kände varken knän eller vader, lycka!

I morgon så blir det mera jobb, första skift för första gången (07:30-14:30) Wish me good luck! Och sen så ska vi fira Rachels födelsedag, igen! Men ordentligt denna gången, med utgång och allt. Jag jobbar på lördag också innan jag ska ta min, en-dag-försenade-helg och åka till Wales och Walesaren lördagkväll. Toppen!
Plus att tur-retur-biljett 3-5 maj Manchester-Stockholm är bokad, så träna på, det hade jag tänkt att göra! Vi ses på 10-mila!
 
Puss&Kram
Amanda